ingen rubrik..

2010-10-31 / 22:39:24 / Allmänt

är det bara jag som tycker det blir jobbigt när man ställer om klockan haha! blir typ förvirrad ska man tänka annorlunda? haha nej det är ju samma sak.. hmm fast nu går ju tiden så jävla segt.. aja har inget å göra sitter i rummet med eme hon nopprar ögonbrynen ovanligt hon ska till danmark imon kul för henne :P och jag ska till majorna! tjoho städa göra fint hemma mysa med dibo å kolla på tv! imorgonen går de mycke bra på tv!å jag måste ju se allt :)
Allt detta går på 3an!
20:00- top model
21:00 svenska hollywoodfruar
22:00 kvinnors hemliga liv
sen på 5an 22:30 kommer raw comedy club med hmmm aja får väl byta lite :)
me
imon har jag ingen dator så jag kan inte vara inne nånstans TRÅKIGT aja får väl skita i den en dag haha!ABSTINENS
natti natti <3
bild från typ förra vintern..

fotbad

2010-10-31 / 14:49:21 / Allmänt

hallo! just nu sitter jag med fötterna i ett fotbad känns jätte skönt! fötterna blir mjuka å fina..
har tänk på de fyfan va äckliga fötter är egenltigen jag hatar dom! ska skrubba å pilla nu så allt smutts försvinner sen måla tånaglarna rosa :) sött


bild från google

nu va jag väl lite rolig iaf ;)

2010-10-30 / 18:54:44 / Allmänt



just deja ;) gjorde en liten fotning med en tjej som heter helena som syr jätte söta kläder ni hittar kläderna på :
http://www.elbastardo.se/.. bilderna på mig kommer upp om ca 2 veckor :)


bild på mig när jag har svart hår å min piering.. funderar på att färga de undra om alla andra gör de också då haha:P
om mindre än 3 dagar är min älskade man hemma igen! ska mysa sönder han! ska vara ljus i hela lägenheten när han kommer hem<3
sov hos pernilla inatt hon har två hundar ,zupra och sky ,, sky är sonen till henne det är dibo med fast ur första kullen,, dom två hundarna sket inne fyfan va det stank min hund är då den snälla å goa hunden som inte skulle bajja inne never haha men pernilla lura mig å sa att de va dibo väldigt konstigt tyckte jag men sen kom det fram att det va zupra som va dålig i magen haha.. pernilla låg å krama mig hela natten hahaha mysit!! sen idag har vi vart i slottskogen hundträff 20 hundar dök upp mest amstaff och engelskstaff så himla fina allihop :) och så SNÄLLA! vi gick runt slottskogen men jag som känner mig gammal å slö gick hem till lägenheten å låg i soffan lite sen åkte jag tillbaka till mamma i angered..! fy vad man saknar majorna ändå :( men aja 3 dagar till!! håll ut evelina håll ut haha!
Fast ska ju diska tvätta och sånt när jag e där hmm its not gonna happend... haha jora så lat är jag inte :)
imorgon ska jag börja packa ihop alla mina saker å så.. sen på måndag kväll kör mamma mig till majorna så sover jag över där själv :( hoppas pilla kunde sova över.. sen kommer jimmie hem vid halv 5-5 WIIII!!! då ska inga mobiler vara på kan jag säga köss å hej leverpasteeejj

uggs

2010-10-25 / 17:53:48 / Allmänt

något jag älskar å hatar
*älskar varma skor och tofflor
*hatar å frysa om fötterna!
 såg nyss dessa söta uggs på http://www.victoriassecret.com/
skor
funderar på att köpa nya iår men dom slits ju så fort ganska onödigt eller?
det e jätte sött med såna hära ;)

fick tidig julklapp av mamma as mysiga tofflor liknar uggs ;) har dom på mig hela tiden

segast!

2010-10-25 / 17:47:05 / Allmänt

hejsan!

ah va segt det är 8 dagar kvar så e min älskling hemma! jobbigt å vara ifrån varann sålänge nästan 1 månad när vi är vana att vara med varanndra varje dag! Hmm vad gör jag på dagarna ? typ ingenting sitter på datorn kollar bloggar är ute med dibo då å då..Finns inget å göra här,, va med mamma å kolla skor typ förra veckan på skopunkten hittade ett par ganska coola stövlar :) dom ser inte snygga ut på bild men på va dom jätte söta ser ut som regnstövlar typ : gick inte å lägga in bild på dom idiotblogg!!!


ska göra en tattoo med jimmie namn å någon söt text under bröstet har jag tänk mig ;)






jimmie har ju redan mitt namn söteplutten <3

jag älskar dig!

2010-10-20 / 14:45:13 / Allmänt










































saknar värmen!

2010-10-19 / 12:01:41 / Allmänt



hallo jag är inte världns lycklgaste nu saknar jimmie sjukt mycke!!!

Har ju dibo iaf <3

tråkmåns

2010-10-14 / 19:49:39 / Allmänt

hallå så :) vart hos storasyster precis med min andra syster eme vi spelade 10 000,  yatzy och 2kort. jag vann alla gånger på 2 kort yes!! haha.. sorry att jag typ är världens tråkigaste just nu men kan ju inte lägga in bilder va i majorna å letade efter den jävla sladden men tror jimmie har tagit med den till england :( han har den till sin mp3. jävla unge saknar han apa mycket också.. han e hemma typ 1a november as långt tid kvar ju! och den 30e november har vi vart tsm i 2 år åh grattis till oss älskar dig mer å mer för varje dag älskling <3 när han e tillbaka kan jag lova massa roliga bilder ha d gött hajj!

här får ni en bild ändå :P

på nåt hotelll nånstans :)

helloj

2010-10-10 / 13:49:07 / Allmänt



hallo. kom på igår att jag inte har nån sladd till kameran så jag kan lägga över dom på datorn., så det blir inga nya bilder:( kanske hämtar den nån dag men jag har ingen lust att åka till majorna å tillbaka.
saknar jimmie sjukt mycke!
igår va det smyckeparty hos min syster ganska kul jag eme och michelle dansade helt själva alla andra va tråkiga . vi satt på ballkongen å sjöng så vi blev hesa haha :D det fanns mamma fina smycken som saras kusin gör kolla in Gilma.se :)
en bild från sommras saknar värmen lite för idag va det svin kallt!

Rannebörg

2010-10-08 / 13:47:36 / Allmänt

hej hej!
 nu har min älskling åkt till england och jag kommer bo hos min mamma under tiden! kul hihi saknat vissa ;)
nu har jag precis vart med min systers barn passa han lite, men nu gick mamma ut med han och dibo. jag och eme ska vara med rebbe tror jag :P luffa i ranne som gamla tider haha
sorry men har typ inga bilder på denna datorn + att mammas två datorer e nog dom segaste i världen! men imorgon blir det smyckeparty så i övermon får ni massa bilder tjoho! puss å hej

eme och jag för typ nåt årsen

ZUUUUMBA!

2010-10-06 / 15:15:31 / Allmänt

Nu drar jag till min vän Rebecca ! vi ska dansa zumba har ont i hela min kropp men det e väl lite skönt med träning :P ska sola också!
min jävla visdomstand gör skit ont med å det känns som det har ruttnat i  min mun skit äckligt men vad ska man göra? har tagit en värktablett så det e väl inte så farligt nu.. vill skölja munnen med ren sprit haha! men see you lter haj då

vila i frid!

2010-10-06 / 14:36:16 / Allmänt

på söndag är det skallgång efter försvunna rasmus i stigcenter. drar dit med några kompis kommer säkert komma massa folk! bra att folk visar att dom bryr sig. kunde lika gärna vart nån du stod nära.
är så förbannad på allt våld varför kan man inte bara leva som en normal människa måste man behöva skada varandra hela tiden? känns det bra i hjärtat tänk på personen du skadar å hans/hennes familj man kommer aldrig glömma det som har hänt å det kommer  att finnas i deras tankar hela livet ut! vad ska man göra med såna människor som antagligen tycker det är kul att skada! jag tycker det är helt sinnessjukt man ska inte behöva vara rädd när man ska hem man ska inte behöva gå runt med vapen för man är orolig över att bli överfallen men tyvärr så är det ju så. Hur kan man bara ta en människans liv sådär? vart är era hjärtan! han som är misstänkt för mordet har två barn å är gift men det stoppar väl inte honom!? vart är världen påväg ? jag har läst nu massa om mordet på Elin jag är övertygad om att den personen som sitter häktad är mördaren men tror också att han inte var ensam. man hör på hennes mobil att det är en utländsk man som pratar . han går av på samma hållplats. det konstiga är att hon fortsatte åka när hon skulle av några hållplatser innan , jag tror att hon va rädd att han skulle följa med henne av å försökte åka tills han gick av. han hade ju suttit å försökt få kontakt med henne. det är såna människor man bör akta sig för! för man brukar inte bara sätta sig å prata med en främmande människa. vid samma hållplats våldtogs en 19åring i april av två män FYFAN! bli så ledsen!
önska bara att det inte kommer hända igen ALDRIG! och hoppas att den rätte åker fast å får ett riktigt långt staff och ett helvete för resten av sitt liv!
R.I.P Elin och alla andra som råkat ut för samma sak.
tänker på familj och vänner! <3


hur ska en liten tjej kunna försvara sig om det kommer en stor man ? jag ska bära på kniv så enkelt är det å blir jag nån gång överfallen ska jag kämpa för mitt liv den som rör mig får skylla sig själv!
jag ska bära på kniv så enkelt är det å blir jag nån gång överfallen ska jag kämpa för mitt liv den som rör mig får skylla dig självhur ska en liten tjej kunna försvara sig om det kommer en stor man ?
jag ska bära på kniv så enkelt är det å blir jag nån gång överfallen ska jag kämpa för mitt liv den som rör mig får skylla dig själv!

mera hår!

2010-10-06 / 11:29:50 / Allmänt

nya kläderna på :) ska ha dom på smyckepartyt på lördag :)
:)
haha

lite kläder skadar aldrig

2010-10-05 / 22:26:16 / Allmänt

vart i stan åt mcdonalds vilket jag inte kommer göra igen det fuc ka upp min mage totalt!
köpte en skjorta å svarta byxor as snygga!
sen har vi vart i studion :) jag och liam spelade ett roligt spel :D
stl xs sänkt pris till 99! så himla fin på köpt på foju på kungsgatan!
fina svarta byxor också från foju kostade 299 ;) fick en söt liten rumpi i dom haha

mitt nya coola jag :)

2010-10-05 / 17:20:10 / Allmänt

måste fixa det bättre!
ajj! när jag kom hem igår märkte jag att jag hade ont i knävecket jag kände utanför mina leggins å kände en stor knöl sen när jag tittade va det ett stort blåmärke idag är det ännu större. men har inget minne av att jag har slagit i mig nånstans?
snart ska jag jimmie in till stan å äta mcdonalds hehe sen till studion!

jag och pilla

2010-10-05 / 13:45:22 / Allmänt

vi har gjort lite knasiga sminkningar haha!
här e fjortis sminkningen med rosa kläder
vi skulle se likadana ut haha :D
här en en till sån där lite fjortis sminkning hah :D
snygga vi är ;)
och sen har vi ju gjort lite crazy sminkningar hahaha
yeah ;)
docksminkning scary!
hahah hot :D

nattiii

2010-10-05 / 00:43:12 / Allmänt

godnatt nu kom jimmie hem äntligen! är svin hungrig ! ätit pizza i 4 dagar i rad man bli ju inte ens mätt på de. börjar få en fettomage!!! men jag och kenny ska börja träna nu fan va gött ;)

kändisar

2010-10-04 / 22:53:26 / Allmänt

top 5 snyggaste tjejerna enligt mig i kändivärlden!
megan fox svårt att slå!
angelina jolie snygg en äldre megan fox.
rihanna älskar alltid hennes hår! å söta tatueringar
kylie minogue lite äldre men ändå jävligt snygg!
shakira såklart ett himla snyggt utseende !
alla bilder är tagna från google ;)

OPPS!

2010-10-04 / 21:24:29 / Allmänt

i did it!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=440137269097&ref=mf vet inte om man kan se filmen.. men den finns iaf på min facebook!
snyggt eller fult?
btw min syrra gjorde det  :) ska nog gå till nån frisör å göra nåt coolt mönster i.

;)

2010-10-04 / 12:40:43 / Allmänt

rosa svart ;)
nu åker jag till angered sen ska jag dansa zumba med rebecca ;)

ny sminkning!

2010-10-03 / 18:30:53 / Allmänt

vit och brun ögonskugga med eyeliner ;)

stoppa våldet!

2010-10-03 / 15:00:15 / Allmänt

Emelie och jag in the car
påväg att gå i det stora fackeltåget
kom upp mot 2000 pers! fint att så många bryr sig
jag och dibo i bilen hehe sötis!
ögon är ganska läskiga! zoomar man in ser man tusen små trådar!

ROSA!

2010-10-02 / 15:24:34 / Allmänt

testade min nya rosa ögonskugga i like it!
blir så dåligt med webbcamen mycke finare i verkligheten.
ska gå sorgemarsch/manifestation mot våldet idag kl sex i länsmansgården. med mamma linda å dibo ..
åk dit !

gym & sol

2010-10-01 / 13:14:12 / Allmänt

ska snart dra ner till Rebecca sen drar vi å dansar 70-tals disco på gymmet! å solar hell yeah ..
diska nyss en äckeldisk det är inte mitt jobb jimmie! :D OMG nu fes dibo usch på dig hund!
,, Tror nog inte jag lägger upp nån sminking idag ska ju sola å sånt så det hinner jag inte med .. men kanske imorgon om ni har tur ,, hehe neh men imorgon ska jag hitta på nån grym sminking jag har ingen fantasi längre. plus att jag inte har så mycket smink som jag skulle vilja! får väl önska mig det i julklapp hihi
see you later :)
lite gammal bild från typ mars :P

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!